Glucometer Accu-Chek Performa: anmeldelse, instruksjon, pris, anmeldelser

Accu-Chek Performa glukometer er produsert av det berømte tyske selskapet Roche. Resultatens høye nøyaktighet bekreftes av den internasjonale standarden ISO 15197: 2013. Den elektrokjemiske målemetoden lar deg kontrollere glukose under belysning av hvilken som helst intensitet, i motsetning til den fotometriske metoden. Enheten har en liten kompakt størrelse og trenger ikke å kodes. Enheten har en ubegrenset garanti, i henhold til hvilken du i tilfelle av sammenbrudd kan få en ny helt gratis.

spesifikasjoner

Måleren har kompakte dimensjoner - 94 x 52 x 21 mm, og passer lett i håndflaten. Den føles praktisk talt ikke i hånden, fordi den praktisk talt er vektløs - bare 59 g, og dette tar hensyn til batteriet. For å ta målinger trenger enheten bare en dråpe blod og 5 sekunder før den viser resultatet. Målemetoden er elektrokjemisk, den tillater ikke å bruke koding.

  • resultatet er indikert i mmol / l, verdiområdet er 0,6 - 33,3;
  • minnekapasiteten er 500 målinger, dato og eksakt klokkeslett er indikert for dem;
  • beregning av gjennomsnittsverdier i 1 og 2 uker er mulig; måned og 3 måneder;
  • det er en vekkerklokke som kan tilpasses dine behov;
  • det er mulig å merke resultatene som ble gjort før og etter å ha spist;
  • måleren selv informerer om hypoglykemi;
  • oppfyller nøyaktighetskriteriet ISO 15197: 2013;
  • målingene er ekstremt nøyaktige hvis du bruker enheten i temperaturområdet fra +8 ° C til +44 ° C, resultatene kan være usanne utenfor disse grensene;
  • menyen består av intuitive tegn;
  • Det kan lagres trygt ved temperaturer fra -25 ° C til +70 ° C;
  • garantien har ingen tidsbegrensning.

Accu-Chek Performa glukometer

Når du kjøper en Accu-Chek Performa glukometer, trenger du ikke å bekymre deg for å måtte kjøpe noe annet med en gang - alt du trenger er inkludert i startpakken.

Boksen skal inneholde:

  1. Enheten i seg selv (batteri installert umiddelbart).
  2. 10-delt teststrimler.
  3. Softclix piercing penn.
  4. Nåler til henne - 10 stk..
  5. Vernesak.
  6. Instruksjoner for bruk.
  7. Garantikort.

Fordeler og ulemper

I verden er det mange glukometre, alle har sine positive og negative sider. Noen mennesker som får diagnosen diabetes for første gang, velger prinsippet om “billig - ikke dårlig”. Men du kan ikke spare på helsen din. For å finne ut hvilken enhet som vil passe til alle individuelle krav til en bestemt person, må du lese nøye egenskapene til hver og identifisere fordeler og ulemper.

Pros of the Accu-Chek Perform glucometer:

  • krever ikke koding;
  • en liten dråpe blod er nok til å måle;
  • måletiden overstiger ikke 5 sekunder;
  • et stort display som lar deg komfortabelt bruke måleren selv for personer med lite syn;
  • en stor mengde minne med muligheten til å beregne gjennomsnittsverdier;
  • det er en vekkerklokke som minner om den neste dimensjonen;
  • enheten er konfigurert for varsel om hypoglykemi;
  • tegnmeny;
  • ubegrenset garanti og muligheten til å erstatte enheten med en ny gratis.

minuser:

  • kostnaden for teststrimler;
  • kan ikke overføre data til en PC via USB.

Teststrimler for Accu-Chek Performa

For å få de riktige stripene, må du huske at Accu-Chek produserer flere typer av disse: Asset og Performa. Det er også en patron, Mobile, men selv ved utseendet kan du forstå at enheten ikke vil fungere.

Bare Performa-teststrimler er egnet for denne enheten. De produseres i 50 og 100 stykker per pakke. Holdbarheten på teststrimler reduseres ikke når du åpner røret.

Instruksjon for bruk

Før du bruker den først, må du lese instruksjonene nøye, om nødvendig se videoen på nettverket og sørge for at du har tilgjengelig alle nødvendige enheter og utløpsdatoene for dem.

  1. Først må du vaske hendene med såpe og tørke dem grundig - teststrimlene tåler ikke våte hender. Merk: det er bedre å bruke varmt vann, kalde fingre føler smerter skarpere.
  2. Forbered en engangslancet, sett den inn i gjennomstikkingsenheten, fjern beskyttelseshetten, velg punkteringsdybde og hank håndtaket med knappen. Hvis alt er gjort riktig, skal et gult øye lyse på saken.
  3. Fjern en tørr hånd med en ny teststrimmel fra røret, sett inn i måleren med gullenden fremover. Den slås på automatisk.
  4. Velg en finger for punktering (helst sideflatene på putene), trykk gjennomboringshåndtaket godt, trykk på knappen.
  5. Du bør vente litt til en dråpe blod samles. Hvis det ikke er nok, kan du massere et lite sted i nærheten av punkteringen.
  6. Ta med et glukometer med en teststrimmel, berør blodet lett med tuppen.
  7. Mens enheten behandler informasjon, holder du et stykke bomullsull med alkohol for å punktere.
  8. Etter 5 sekunder gir Accu-Chek Performa resultatet, du kan merke "før" eller "etter" maten. Hvis verdien er for lav, vil enheten varsle om hypoglykemi.
  9. Kast brukt teststrimmel og nål ut av pierceren. Du må ikke i noe tilfelle bruke dem på nytt!
  10. Etter at teststrimmelen er fjernet fra enheten, slås den automatisk av.

Prisen på måleren og forsyningene

Prisen på settet er 820 rubler. Den inkluderer et glukometer, en piercingpenn, lansetter og teststrimler. Den individuelle kostnaden for forbruksvarer er vist i tabellen:

TittelPrisen på teststrimler Performa, gniSoftclix lancet koster, gni
Glukometer Accu-chek Performa50 stk - 1100;

100 stk - 1900.

25 stk. - 130;

200 stk - 750.

Sammenligning med Accu-Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa

Accu-Chek Performa Nano

Kjennetegn
Glukometerpris, gni820900
ViseNormal uten bakgrunnsbelysningSvart skjerm med høy kontrast med hvite tegn og bakgrunnsbelysning
Metode for målingElektrokjemiskElektrokjemisk
Målingstid5 sek5 sek
Hukommelse500500
CodingIkke obligatoriskPåkrevd ved første bruk. Den svarte brikken er satt inn og trekkes ikke lenger ut.

Diabetikeranmeldelser

Igor, 35 år gammel: Jeg brukte glucometers fra forskjellige produsenter, Accu-chek Performa så langt som mest. Han ber ikke om koding, teststrimler og lanser kan alltid kjøpes på nærmeste apotek uten problemer, målehastigheten er høy. Sannheten har foreløpig ikke bekreftet nøyaktigheten med laboratorieparametere, jeg håper at det ikke er store avvik.

Inna, 66 år gammel: Før, for å måle sukker, ba hun alltid om hjelp fra pårørende eller naboer - jeg ser ikke bra, og generelt har jeg aldri forstått hvordan jeg skulle bruke måleren. Barnebarnet kjøpte Accu-chek Performa, nå klarer jeg det selv. Alle ikonene er tydelige, jeg ser tallene på skjermen, jeg har til og med en alarm slik at jeg ikke går glipp av målingen. Og ingen chips er nødvendig, jeg ble alltid forvirret i dem.

Accu-Chek Accu Chek Performa - Eieranmeldelser

Før du kjøper noe produkt, i dette tilfellet Accu-Chek Accu Chek Performa, er det bedre å lese anmeldelser om det først. Se hva andre eiere sier om Accu-Chek Accu Chek Performa, gjør deg tenk og kjøp.

Hvis du ennå ikke er klar til å kjøpe, kan du se på spesifikasjonene, lese prisene eller lese diskusjonen.

Alle anmeldelser

Karakter: 1 - Gjennomgang: 4415513 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Minuser: forferdelig nøyaktighet

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4415512 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Minuser: Inkluderte utløpte strimler !! Vel, ikke legg dem i det hele tatt og rapporter at produktet er uten teststrimler!

Karakter: 4 - Gjennomgang: 4415510 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Minuser: nøyaktighet, dyre teststrimler

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4415509 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Utmerket glukometer, enkel å bruke.

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4415508 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Minuser: Dyre forbruksvarer

Kommentar: Hvis stripene ikke er utstedt til fordel, er det bedre å kjøpe et glucometer med billige strips. Nøyaktigheten vil være den samme

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4227135 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Et veldig vakkert apparat. En veldig liten mengde blod er nødvendig for måling.

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4227134 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Komfort og brukervennlighet. (spesielt for eldre).

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4198913 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: brukervennlighet, dimensjoner

Ulemper: dyre forbruksvarer

Kommentar: det fungerer som sagt raskt, praktisk, vi håper at det med sikkerhet

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4187584 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Jeg likte det faktum at det er enkelt å bruke, prisen er normal, det er alltid teststrimler på apoteket. Riktig nok, mens jeg sorterte det, ødela han en teststrimmel, men det er greit, men lærte raskt. Jeg er fornøyd med Accu-Chek Perform-måleren.

Mangler: Mangler ikke funnet

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4172881 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Lite blodvolum for testen, 5 s og resultatet er kjent

Minuser: dyre striper

Kommentar: Modellen ble anbefalt av en veterinær for en hund, den stikker gjennom øret med 5 ml og blodet renner normalt nok slik at stripen er nok og det ikke er hematom, jeg er veldig glad, det viktigste er fingerferdighet, noen ganger ga den ut e4 e6 de to første dagene, men det er min skyld, det er allerede dråpen har tyknet, så blir hodet såret og en dråpe blod har flydd vekk, og resten er ikke nok for en stripe, da vil ullen absorbere, alt dette er i fortiden - nå er alt perfekt.

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4051343 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Tok en andel for 500r Brukervennlighet. Pennen gjennomsyrer huden nesten smertefritt. Jeg tviler på selvfølgelig nøyaktighet. Stripene er tilgjengelige på apotek, og hvis du er registrert, gir de dem ut gratis

Minuser: Dyre lanser 200stk 680r Jeg bruker virkelig en nål 2-3 ganger

Karakter: 4 - Gjennomgang: 4051342 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Kommentar: Det er ingen problemer med selve produktet. Men de brakte ham til Halvah-postkontoret, der ganske smale celler. Jeg vet ikke om det er noen bredere, men jeg trakk knapt bestillingen min: den bokstavelig talt fastklemt. Vennligst informer leveringstjenesten for å ta hensyn til cellestørrelsene.

Karakter: 4 - Gjennomgang: 4051341 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Rimelig kvalitet

Kommentar: Jeg ble trist av det faktum at testen er flat på randen av forsinkelse. Bestillingen ble mottatt 19. oktober, utløpsdatoen er 30. oktober. Jeg bruker ikke måleren hver dag, jeg har alt i orden med blodsukkernivået, jeg tok det for å holde det under kontroll. Til selgeren minus.

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4051340 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Enkel å betjene

Minuser: Dyre teststrimler. Dekk alle dyder!

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4051339 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Kommentar: anskaffet for moren i henhold til anmeldelser. hun fant ut hvordan hun skulle operere raskt. I løpet av oppholdet på et medisinsk sykehus sjekket jeg laboratorieindikasjoner, 100% tilfeldigheter. bare dyre indikatorplater. men for nøyaktigheten av målingene kan du betale for mye

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4051338 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Ulemper: Holdbarheten på indikatorstrimlene er for liten. Etter å ha mottatt varene, er det bare tre dager igjen før utløpsdatoen. Jeg hadde ikke engang tid til å bruke dem opp. Jeg måtte kjøpe dem. Og for mye målefeil.

Karakter: 1 - Gjennomgang: 4051337 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Minuser: etter at garantiperioden har sluttet å virke (helt)

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4051336 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Barnet liker pierceren i bruk

Minuser: Gir konstant en feil. Fordi batteriet er ikke festet. I andre glucometers er festet fra 4 sider. Etter mye pine, korrigering av batteriet, åpning og lukking av glitch mer enn en gang, er det mulig å måle sukker. På skolen er barnet ubehagelig, du må måle insulin raskt og spise lunsj uten å måtte måle sukker. Når de andre gutta allerede har spist. Dyre strimler er en stor ulempe. Når de slutter, som gir ut gratis, kjøper vi rimeligere for et annet glukometer.

Karakter: 5 - Gjennomgang: 4051335 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Jeg bruker det lenge. Det er lett å forstå hvordan det fungerer. Uten et problematisk apparat, lett, lite. Teststrimler for mellomtoner

Ulemper: var ikke i flere års bruk

Kommentar: Jeg anbefaler for de som trenger å måle blodsukkeret

Karakter: 1 - Gjennomgang: 4051334 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: billig søppel

Minuser: ekkelt arbeid

Kommentar: brukte 10 plater, deretter E4 og deretter E6.
Blyanten stikker ikke gjennom fingeren, du må selv drive nålen inn i fingeren.

Karakter: 3 - Gjennomgang: 4051333 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Kommentar: Teststrimler er forfalt

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3891563 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Nøyaktige avlesninger. Fingerstokken skader ikke. Lett å bruke.

Minuser: Teststrimler er litt dyre

Kommentar: Fornøyd med enheten.

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3891562 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: Trenger litt blod for vitnesbyrd. Praktisk design. Veldig fort

Kommentar: Jeg likte virkelig måleren

Karakter: 4 - Gjennomgang: 3891561 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Kommentar: Normalt apparat. Hvis det var mulig å overføre til en datamaskin (for å visualisere målingene og analysene), ville det generelt være et utmerket apparat. Jeg vurderer ikke dataoverføringsprosedyren spesifikt spesifisert i håndboken. Det er dyrt (du må i tillegg kjøpe en infrarød port osv.), Og i tillegg, som produsenten skriver, er det ingen programvare. Derfor må du legge inn melee i PC-en og lage diagrammer selv.

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3416379 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: billig praktisk stort display viser raskt resultatet

Kommentar: fornøyd med produktet

Karakter: 1 - Gjennomgang: 3394296 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: fungerer.. for en stund

Ulemper: holdbarhet

Kommentar: kjøp aldri produkter fra denne produsenten! Jeg hadde en Accu-Chek Go, det fungerte bra - men nå sluttet de bare å gi ut strimler for det. Kjøp en ny enhet, og kast den gamle. Jeg er sikker på at den samme historien vil være med Accu-Chek Performa: de vil selge opplaget, og så vil de slutte å støtte det..

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3354142 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Enhet
+ lett å bruke
+ praktisk emballasje
+ mange klare manualer på YouTube
+ mindre traumatiske
+ med minimal dyktighet, utføres testen raskt (mindre enn et minutt) og er nesten smertefri
+ hygienisk

Ulemper: - dyre forbruksvarer til hest

Kommentar: Den første måleren, jeg kan ikke si noe ved målingens nøyaktighet, som bruker - fornøyd

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3354141 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: dimensjoner.
Brukervennlighet (instrument, lansetter og teststrimler).
Pris.
Stor nøyaktighet av indikasjoner i samsvar med (!) Anbefalingene i instruksjonene!
Full automatisk.
Hukommelse.
Lancetten lager ikke et hull i hånden, som på klinikker, som deretter leges i 2 dager, men lager en liten hallik. Deretter trenger ikke engang bomullsull å presses.

Kommentar: Helt fantastisk maskin. Hvis du følger anbefalingene i instruksjonene, rene hender, er avlesningene veldig nøyaktige. Full automatisk. Det eneste som kreves er å klemme en liten dråpe på fingeren, og ta den med på teststrimlen litt fra enden - på toppen. Jeg likte at lansetten gir en veldig pen injeksjon, og selve piercinghåndtaket fungerer bra. Han gjorde barna, de likte det virkelig, var strålende fornøyde. Spesielt når du sammenligner hvordan hendene deres lekker på klinikker. Veldig kompakte størrelser (selv om det er enda en mindre modell). Entydige anbefalinger!

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3314400 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Fordeler: et godt apparat passer komfortabelt i hånden og krever ikke oppmerksomhet

Karakter: 5 - Gjennomgang: 3314399 - Dato: 2020-05-03 15:04:27

Plusser: Billig. Beleilig. Klar. Raskt. Nøyaktig.

Kommentar: Billig enhet. Enkel og enkel å bruke. Anbefale.

Accu check performa nano reviews

One Touch, en god freak?

Accu Chek Performa Nano lyver litt, du kan kjøpe. Jeg husker Accu Chek Active stadig løy.

Alle blodsukkermålere viser mer enn de faktisk er. Nøyaktig sjekk Performa Nano er en av de nøyaktige, litt mer viser. Det er på Internett en spesiell tabell med tester og avvik i avlesningene til forskjellige glucometers, for eksempel å laste ned denne tabellen, men nevnte tabell ble liggende i den gamle nettbrettet. Van Touch Ultra og Select er også bra, litt feil.
Men fra Accu Chek Aktiv fotometrisk glukometer fikk flere ganger moderat hypoglykemi og døde nesten 2 ganger, fikk 2 ganger alvorlig hypoglykemi. Eiendommen, i skumringen og i et dårlig opplyst rom, ligger gudfritt. Noen ganger ved 2, kanskje 3-4 mmol. Når jeg lå og twitret, dekket av frysninger og byttet sukker, 5,4 mmol om morgenen på tom mage, viste glukometeret til Ambulance-teamet 4,3 mmol (Vehicle Circuit). Så de bestemte ikke hva som var galt med meg, jeg kastet opp rett på buksen til paramedikeren, de ringte den lokale terapeuten og dro. Jeg lå der vandrende, kvalm, dunket og husket plutselig en artikkel på Internett om glukometerfeil og symptomene er hypoglykemi, og jeg spiste 4 karamellhertuginner, og det ble allerede mørkt i øynene mine. Solen kom ut, igjen måler jeg sukker 2,7 mmol. Etter godteriene, etter en halv time, forsvant kvalmen, frysningene forsvant, svetten forsvant, ettermiddagen var det en appetitt og sto til og med opp til lunsj. Etter det ble eiendelen bare målt på et godt opplyst sted under solen eller under en lampe. Så kjøpte jeg Performa Nano og angrer ikke. Feil litt, 1 eller 0,5 mmol er ikke avgjørende.

Glukometer AKKU-CHEK PERFORM / SET /

Type varer:Medisinske produkter
Produsent:Rosh Diabets Kea GmbH
Opprinnelsesland:Tyskland
Utgivelsesform og emballasje:ind.up.
Lager temperatur:2 ° C til 30 ° C
Oppbevares utilgjengelig for barn:Ja
Alle lignende produkter

Kort om produktet

Kategori
Under
Merket
Mengden minne (målinger)
Bloddråpsvolum (μl)
Vekt (g)
Funksjoner
Alle spesifikasjoner

Les om produktet

Akku-sjekk Performa glukometer / sett / instruksjoner for bruk

Struktur

• Accu-Chek Performa glukometer med batteri

• 10 teststrimler Accu-Chek Performa

• Accu-Chek Softclix hudboringsenhet

• 10 lansetter Accu-Chek Softclix

Beskrivelse

• Ingen koding nødvendig

• 5 alternativer for diabeteskontroll

• 100% oppfyller kravene i nøyaktighetsstandarden ISO 15197: 2013 *

• Bloddråpsvolum: 0,6 μl

• Minne: 500 resultater

• Gjennomsnittlige resultater i 7, 14, 30 og 90 dager

• Merk etter resultater før og etter måltider

• Påminnelser om måling etter måltidet

• Alarm ved 4 punkter i tid

• Rapportering av hypoglykemi

Blodsukkermåler med tilbehør.

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

For å måle blodsukker kan hele kapillærblod tas fra fingerspissen og anbefalte alternative steder (f.eks. Underarmen).

indikasjoner

Accu-Chek Performa glukometer i kombinasjon med Accu-Chek Performa teststrimler er et komplett testsystem designet for in vitro diagnostikk av leger på sykehus og personer med diabetes hjemme. Det er mulig å bruke til selvkontroll. Dette systemet er ikke ment for å diagnostisere eller screene diabetes.

  • Du kan kjøpe Accu-check Performa glucometer / kit / i Moskva på et apotek praktisk for deg ved å legge inn en bestilling på Apteka.RU.
  • Prisen på Accu-check ytelse glukometer / sett / i Moskva er 586,00 rubler.
  • Bruksanvisning for glukometer Accu-Chek Performa / set /.

Du kan se de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Dosering

Vask og tørk hendene.

Gjør klar en hud piercing enhet.

Kontroller utløpsdatoen som er skrevet ut på teststrimmelrøret. Ikke bruk utløpte teststrimler..

Sett teststrimmelen i måleren i pilens retning. Måleren slås på og piper.

Når bloddråpsymbolet blinker, bruk en hudprikkeanordning for å stikke fingertuppene dine.

Klem fingeren lett for å aktivere blodstrømmen. Dette vil bidra til å få en dråpe blod..

Påfør en dråpe blod på forsiden av det gule vinduet på teststrimlen. Ikke påfør blod øverst på teststrimmelen..

Når det er påført nok blod på teststrimmelen, piper måleren og et timeglass blinker..

Måleresultatet vises. Ellers fjerner du den brukte teststrimlen fra måleren og kast den..

Hvis målingen lykkes, slås måleren automatisk av fem sekunder etter at teststrimmelen er fjernet.

Se bruksanvisningen for mer informasjon om bruk..

Vurderinger Accu-Chek Performa Nano

Takk, alt er raskt og av høy kvalitet.

Installer ASNA-mobilappen

La telefonen din - få en lenke å installere

© 2005-2020. ASNA. Alle rettigheter forbeholdt
LLC ASNA, TIN 7728850310, OGRN 1137746645585, Juridisk adresse (Faktisk adresse): 129226, Moskva, st. Dokukina, d.16, s. 1, 6 etasje. Telefon: +7 (495) 223-3403
Lisensnr. FS-99-02-006765 datert 12. september 2018.

Legg igjen telefonnummeret ditt,
vår operatør vil ringe deg selv!

Til å begynne med kan du søke i hele databasen over legemidler, uten henvisning til tilgjengeligheten og prisene på et bestemt apotek

Ved å velge et bestemt apotek, kan du søke etter produkter etter dets utvalg og tilgjengelighet, samt se de nøyaktige prisene og informasjonen om spesialpriser under ASNA-Savings-programmet

Apoteker koblet til programmet er merket med

Glucometer Accu Sjekk ytelse Brukeranmeldelser

Oversikt over Accu Chek Performa-måleren

I mange år som slet uten suksess med DIABETES?

Leder for instituttet: “Du vil bli overrasket over hvor lett det er å kurere diabetes ved å ta hver dag.

Glukometre har blitt en integrert del i livet til mennesker med diabetes. Enheter er assistenter for å overvåke indikatorer hjemme.

For at behandlingen skal være effektiv og korrekt, er det nødvendig å velge en enhet som passer til parameterne og viser bildet nøyaktig.

Den siste teknologien er blodsukkermåleren Roshe - Accu Chek Performa.

Instrumentfunksjoner

Accu Chek Performa - en moderne enhet som kombinerer liten størrelse, moderne design, nøyaktighet og brukervennlighet. Instrumentet gjør måleprosessen enkel, og tillater presis kontroll av situasjonen. Det brukes aktivt av medisinsk personell for å kontrollere glukosenivået, og brukes også mye av pasienter hjemme..

Enheten er liten i størrelse og har et stort display med stor kontrast. Utad ligner den en nøkkelring fra en alarm, dimensjonene gjør at den kan passe i en veske og til og med i en lomme. Takket være stort antall og sterk bakgrunnsbelysning blir testresultatene lest uten problemer. Praktiske glansede etui og tekniske parametere er egnet for bruk av forskjellige aldersgrupper.

Ved hjelp av en spesiell penn kan du kontrollere dybden på punkteringen - stillingene er beskrevet i detalj i instruksjonene. Dette alternativet lar deg få blod raskt og smertefritt..

Dens dimensjoner: 6,9-4,3-2 cm, vekt - 60 g. Enheten markerer dataene før / etter et måltid. De gjennomsnittlige indikatorene for alle lagrede resultater i løpet av måneden er også beregnet: 7, 14, 30 dager.

Accu Chek Performa er veldig enkel å bruke: resultatet oppnås uten å trykke på en tast, den slås av og på automatisk, og blodprøvetaking utføres ved hjelp av kapillærmetoden. For å gjennomføre studien er det nok å sette inn teststrimmelen riktig, bruke en dråpe blod - etter 4 sekunder er svaret klart.

Frakobling kan skje automatisk 2 minutter etter avsluttet økt. Opptil 500 indikatorer med dato og klokkeslett kan lagres i enhetens minne. Alle resultater overføres til PC-en via ledningen. Meterbatteriet er designet for omtrent 2000 målinger.

Måleren er utstyrt med en praktisk alarmfunksjon. Selv husker han behovet for å gjennomføre en annen studie. Du kan stille opp til 4 posisjoner for varsler. Hvert 2. minutt vil måleren gjenta signalet opptil 3 ganger. Accu-Chek Performa advarer også om hypoglykemi. Det er nok å legge inn det kritiske resultatet som legen har anbefalt, til enheten. Med disse indikatorene vil enheten umiddelbart gi et signal.

Standardutstyret inkluderer:

  • Accu Chek Performa
  • originale teststrimler med kodeskilt;
  • AccuCheck Softclix piercing verktøy;
  • batteri;
  • lansetter;
  • sak;
  • kontrollløsning (to nivåer);
  • brukermanual.

Slik bruker du enheten?

Først må du kode enheten:

  1. Slå av og vri enhetsdisplayet vekk fra deg.
  2. Sett kodeplaten med nummeret fra deg inn i kontakten til den stopper.
  3. Hvis enheten allerede er brukt, må du fjerne den gamle platen og sette inn en ny.
  4. Bytt ut platen når du bruker en ny emballasje av teststrimler hver gang.

Utføre måling av sukkernivå ved hjelp av enheten:

  1. Vask hendene.
  2. Forbered et punkteringsapparat.
  3. Sett teststrimmelen inn i enheten.
  4. Sammenlign kodingsindikatorene på skjermen med indikatorene på røret. Hvis koden ikke vises, må du gjenta prosedyren: først fjerne og sett inn teststrimmelen.
  5. For å behandle en finger og å stikke hull i enheten.
  6. Berør det gule området på stripen til en dråpe blod.
  7. Vent på resultatet og fjern teststrimmelen..

Videoinstruksjon for bruk av Accu-Chek Perform:

Teststrimler for enheten

Teststrimler er laget med en unik teknologi som garanterer omfattende verifisering av testdata..

De har seks gullkontakter som gir:

  • tilpasning til svingninger i fuktighetsnivået;
  • tilpasning til temperatursvingninger;
  • rask sjekk av stripeaktivitet;
  • sjekke mengden blod for testing;
  • strip integritetssjekk.

Kontrolltesten inkluderer en løsning på to nivåer - med en lav / høy konsentrasjon av glukose. De trengs: når du mottar tvilsomme data, etter å ha byttet ut med et nytt batteri, når du bruker en ny pakking av strimler.

Hva gjør Accu-Chek Performa Nano annerledes?

Accu Chek Performa Nano er en ekstremt liten meter som er veldig praktisk å ta med i vesken eller vesken. Dessverre er den avviklet, men du kan fremdeles kjøpe den i noen nettbutikker eller apotek.

Blant fordelene med en minimodel, kan følgende skilles:

  • moderne design;
  • stort display med klart bilde og bakgrunnsbelysning;
  • kompakthet og letthet;
  • gir pålitelige data og oppfyller alle nøyaktighetskrav;
  • omfattende verifisering av resultater;
  • funksjonalitet: beregning av gjennomsnittsverdien, markører før / etter måltider, det er påminnelse og advarselssignaler;
  • omfattende minne - opptil 500 tester og overføring til en PC;
  • lang batterilevetid - opptil 2000 målinger;
  • det er en sjekk.

Ulempene inkluderer den hyppige mangelen på forbruksvarer og den relativt høye prisen på enheten. Det siste kriteriet vil ikke være et minus for alle, siden kostnadene for enheten er helt i samsvar med kvaliteten.

Brukernes meninger

Accu Chek Performa har samlet mange positive anmeldelser fra folk som brukte enheten til hjemmeovervåking. Pålitelighet og kvalitet på enheten, indikatorenes nøyaktighet, ekstra praktisk funksjonalitet ble bemerket. Noen brukere satte pris på de ytre egenskapene - et stilig design og en kompakt veske (jeg likte spesielt den kvinnelige halvdelen).

Jeg vil dele min erfaring med bruk av enheten. Accu-Chek Perfoma er enkel å bruke, har et minne for et stort antall målinger, viser nøyaktig resultatet (spesifikt verifisert ved klinisk analyse, indikatorene skiller seg med 0,5). Jeg var veldig fornøyd med piercingpennen - du kan selv sette dybden på punkteringen (sett den til fire). På grunn av dette ble prosedyren nesten smertefri. Alarmfunksjonen minner deg om rutinemessig overvåking av sukkernivået gjennom dagen. Før jeg kjøpte, trakk jeg oppmerksomheten mot designen på enheten - en veldig moderne og kompakt modell som jeg kan ta med meg overalt. Totalt sett veldig fornøyd med måleren.

Olga, 42 år gammel, St. Petersburg

Jeg bruker denne måleren i medisinsk praksis. Jeg noterer meg den høye nøyaktigheten av resultatene både under hypoglykemiske forhold og i høye sukkerarter, et omfattende måleområde. Enheten husker dato og klokkeslett, har et omfattende minne, beregner gjennomsnittlig indikator, oppfyller nøyaktighetskravene - disse indikatorene er viktige for hver lege. For pasienter å bruke hjemme vil en påminnelse og advarselfunksjon være praktisk. Det eneste negative er avbrudd i tilbudet av teststrimler.

Antsiferova L.B., endokrinolog

Moren min har diabetes og må kontrollere glukose. Jeg kjøpte henne Accu-Chek Perfoma etter råd fra en kjent farmasøyt. Enheten ser ganske fin ut, veldig kompakt med en stor skjerm og bakgrunnsbelysning, noe som er viktig for eldre mennesker. Som mamma bemerker det å bruke et glukometer er det veldig enkelt å kontrollere sukker. Du trenger bare å sette inn en stripe, stikke hull i fingeren og bruke blod. Etter noen sekunder vises resultatet på displayet. "Påminnelser" er også praktisk, som ber om å utføre en test i tide. For pasienter med diabetes vil enheten bli en ekte venn i lang tid.

Alexey, 34 år gammel, Chelyabinsk

Enheten kan kjøpes i spesialforretninger, apotek, bestilles på nettstedet.

Gjennomsnittspris for Accu-Chek Performa og tilbehør:

  • Accu-Chek Perfoma - 2900 s.;
  • Kontrollløsning - 1000 r.;
  • Teststrimler 50 stk. - 1100 stk., 100 stk. - 1700 s.;
  • Batteri - 53 r.

Accu-Chek Perfoma er en ny generasjons enhet for testing under forskjellige forhold. Det er nå raskt, praktisk og enkelt å få resultatet med et glukometer..

Glucometer Accu Chek Performa Nano: gjennomgang og priser Accu Chek Performa Nano

Roche Diagnostics Accu Chek Performa Nano glukometer regnes som den ubestridte lederen blant lignende enheter for daglig testing av blodsukkernivået. Denne enheten er veldig nøyaktig og stilig i design, som er liten i størrelse, så det er praktisk å ha den i vesken, spesielt for barn, for å kontrollere glukoseavlesning når som helst..

Instrumentfunksjoner

For å oppnå testresultater med dette glukometeret, kreves det bare 0,6 μl blod, som er en dråpe. Nano glucometer er utstyrt med et skjerm av høy kvalitet med store symboler og praktisk bakgrunnsbelysning, slik at folk med lite syn kan bruke det, spesielt denne enheten er praktisk for eldre mennesker.

Accu-check ytelses nano har dimensjoner 43x69x20 mm, vekten er 40 gram. Enheten lar deg lagre 500 resultater av studien med datoen og tidspunktet for analysen. Det er også en funksjon for å beregne gjennomsnittsverdien på målinger i en uke, to uker i måneden eller tre måneder. Dette lar deg spore dynamikken i endringer og analysere indikatorer over en lang periode..

Accu-check ytelses nano er utstyrt med en spesiell infrarød port som følger med enheten. Den lar deg synkronisere alle mottatte data med en datamaskin eller bærbar PC. Så at pasienten ikke glemmer å utføre nødvendige studier, har måleren en praktisk vekkerklokke som har en påminnelsesfunksjon.

To litiumbatterier CR2032, som er nok til 1000 målinger, brukes som batterier. Enheten kan slå på av seg selv når du installerer en teststrimmel og slår seg automatisk av etter bruk. Måleren slås av to minutter etter analysen. Når lagringsperioden på teststrimmelen utløper, må enheten informere om dette med en alarm.

For at Accu-sjekkens ytelsesnano skal vare i lang tid, er det nødvendig å følge reglene for bruk og lagring av enheten. Tillatt lagringstemperatur er fra 6 til 44 grader. Luftfuktigheten bør være 10-90 prosent. Enheten kan brukes i en arbeidshøyde på opptil 4000 meter over havet.

fordeler

Mange brukere som velger Accu sjekk ytelsesnano, gir positive tilbakemeldinger om funksjonalitet og høy kvalitet. Diabetikere skiller spesielt mellom de positive egenskapene til følgende funksjoner på enheten:

  • Ved hjelp av et glukometer kan resultatene fra måling av blodsukker oppnås på et halvt minutt.
  • Studien krever bare 0,6 μl blod.
  • Enheten kan lagre i minnet til de siste 500 målingene med datoen og tidspunktet for analysen..
  • Koding skjer automatisk.
  • Måleren har en infrarød port for synkronisering av data med eksterne medier.
  • Måleren lar deg ta målinger i området 0,6 til 33,3 mmol / l.
  • For å studere nivået av glukose i pasientens blod, brukes den elektrokjemiske metoden..

Enhetssettet inkluderer:

  1. Enheten selv for måling av blodsukker;
  2. Ti teststrimler;
  3. Accu-Chek Softclix piercing penn;
  4. Ten Lancets Accu Check Softclix;
  5. Dyse på håndtaket for å ta blod fra skulderen eller underarmen;
  6. Praktisk myk koffert for enheten;
  7. Brukerhåndbok på russisk.

Instruksjon for bruk

For at enheten skal begynne å fungere, er det nødvendig å sette en teststrimmel i den. Deretter må du sjekke den numeriske koden. Etter at koden vises, skulle en blinkende bloddråpe vises på displayet, dette indikerer at måleren er klar til bruk.

Vask hendene grundig med såpe og gummihansker før du bruker Accu Chek Perform Nano. Langfingeren må gnides grundig for å forbedre blodsirkulasjonen, hvoretter den tørkes med en alkoholholdig løsning og en punktering lages ved hjelp av en pennepiercer. Det er bedre å stikke huden fra siden av fingeren, slik at den ikke skader. For å få en dråpe blod til å skille seg ut, masserer du fingeren forsiktig, men ikke trykk.

Spissen av teststrimmelen, malt i gult, må føres til den akkumulerte bloddråpen. Teststrimmelen absorberer automatisk den nødvendige mengden blod og informerer om det er mangel på blod, i dette tilfellet kan brukeren legge til den nødvendige bloddosen.

Etter at blodet er fullstendig absorbert i teststrimmelen, vil timeglasssymbolet vises på enhetens display, noe som betyr at Accu check nano har startet prosessen med blodprøving av glukose i den. Testresultatet vil vises på skjermen om fem sekunder, så mange russiske glukometre fungerer.

For behandling av ledd har leserne våre med suksess brukt DiabeNot. Da vi så populariteten til dette produktet, bestemte vi oss for å gi det oppmerksomhet.
Les mer her...

Alle testresultatene lagres automatisk i enhetens minne, og datoen og klokkeslettet for testen noteres. Før du slår av måleren, er det mulig å gjøre justeringer av resultatene fra analysen og lage notater når en blodprøve ble utført - før eller etter et måltid.

Anmeldelser om Accu Check Perform Nano

Accu-performance nano er ganske populær blant mennesker som har problemer med høyt blodsukker. Først av alt, brukere noterer brukervennlighet og en enkel meny på enheten. Accu check performance nano kan brukes til både barn og voksne.

På grunn av den lille størrelsen, kan den tas med deg og om nødvendig utføre en blodprøve når som helst. For dette har enheten en praktisk veske med rom, der alle enhetene for å utføre testen er beleilig plassert.

Generelt har enheten ganske positive anmeldelser til en rimelig pris, som er 1600 rubler. Måleren er av høy kvalitet og pålitelighet, så garantien for den er 50 år, noe som bekrefter produsentenes tillit til deres produkter.

Enheten har en moderne design, så den kan til og med brukes som en gave. Mange brukere er ikke sjenerte med å vise måleren til vennene sine, da den ligner et nyskapende apparat i utseende, og derved viser andres interesse.

Mange hevder at den er veldig lik en moderne mobiltelefon, som tiltrekker oppmerksomhet.

Omtaler på måleren har også negative anmeldelser, som hovedsakelig kommer ned på vanskeligheten med å skaffe teststrimler for å gjennomføre en blodprøve. Noen mennesker klager også over at instruksjonene for enheten er skrevet på et for komplisert språk og med liten skrift.

Derfor, før du overleverer enheten til eldre mennesker, er det lurt å finne ut av det først og deretter forklare hvordan du bruker måleren ved å bruke et eksempel.

Glukometer Accu Chek Performa Nano: pris, anmeldelser, nøyaktighet

Glucometer AccuChek Performa Nano er den ubestridte lederen blant analysatorer av europeisk produksjon. Produsenten av denne enheten for måling av blodsukker er det verdensberømte selskapet Roche Diagnostics.

Enheten er preget av høy nøyaktighet og stilig design, den har kompakte dimensjoner, derfor er den veldig praktisk å ha i lommen eller vesken. Av samme grunn blir denne enheten ofte valgt for barn som regelmessig måler sukker..

Produsenten gir en garanti for varens høye kvalitet og holdbarhet. Takket være glukometeret har diabetikere muligheten til å overvåke sin egen tilstand, justere behandlingsregimet og kostholdet.

Enhetsbeskrivelse

Accu Chek PerformaNano glukometer er uunnværlig for personer med en diagnose av type 1 eller type 2 diabetes. Prisen på enheten er omtrent 1500 rubler, noe som er ganske rimelig for mange diabetikere.

Denne enheten gir resultatene fra studien på fem sekunder. Batteriet som følger med i settet er nok til 1000 målinger.

Settet inkluderer en måleapparat, teststrimler for Accu Chek Perform Nano glucometer i mengden 10 stykker, en piercingpenn, lansetter i mengden 10 stykker, en ekstra dyse for å ta blod fra alternative steder, en diabetisk selvovervåkende journal, to batterier, en russisk-språklig instruksjon, en kupong garanti, praktisk bære- og lagringsveske.

Accu Chek Performa Nano-analysator har i tillegg til høy kvalitet og pålitelighet mange fordeler.

  • Dette er en praktisk kompakt enhet, som i størrelse ligner en nøkkelring for en bil og veier bare 40 g. På grunn av sin lille størrelse, passer den lett i lomme eller veske, så den er flott å reise.
  • Selve enheten og teststrimlene som er inkludert i settet gir svært nøyaktige analyseresultater, så mange diabetikere stoler på måleren. Målerens nøyaktighet er minimal. Analysatorens ytelse kan sammenlignes i nøyaktighet med laboratoriedata.
  • På grunn av tilstedeværelsen av spesielle gullkontakter, kan teststrimler oppbevares åpne. En sukkerdråpe krever et minimum bloddråpe på 0,5 μl. Analyseresultater kan oppnås etter fem sekunder. Når utløpsdatoen for teststrimlene, varsler enheten deg med et lydsignal.
  • Analysatoren kjennetegnes ved et romslig minne, den lagrer i opptil 500 nyere studier. I denne forbindelse kan diabetikere beregne gjennomsnittet i 7 eller 30 dager. Pasienten har muligheten til å vise de mottatte dataene til den behandlende legen.
  • Ved hjelp av en spesiell dyse kan en diabetiker ta blod ikke bare fra fingeren, men også fra skulderen, underarmen, låret eller håndflaten. Slike steder anses som mindre smertefulle og behagelige..
  • Den praktiske alarmfunksjonen vil minne deg om behovet for analyse. Brukeren tilbys fire moduser for innstilling av påminnelser til forskjellige tider. Enheten vil hjelpe deg med å minne deg selv i tide med et høyt lydsignal..

Pasienten kan også uavhengig etablere et kritisk sukkernivå. Når denne indikatoren er nådd, vil måleren gi et spesielt signal. Den samme funksjonen kan brukes med lite glukose..

Dette er en ganske enkel og brukervennlig enhet som til og med et barn kan takle. Et stort pluss er tilstedeværelsen av en bred skjerm med klare store tegn, så enheten er ideell for eldre og svaksynte.

Analysatoren kobles om nødvendig til med en datamaskin og overfører alle lagrede data ved bruk av en kabel.

For å få de rette indikatorene, må du vite hvordan du bruker Aku Chek Performa Nano-måleren.

Håndbok

Hvordan bruke måleren? Før analysen må du studere instruksjonene og finne ut hvordan du bruker Accu Chek Performa Nano glukometer. For at enheten automatisk skal begynne å arbeide, installeres en teststrimmel i målerens stikkontakt.

Deretter må du sjekke kodesettet med tall, som vises på displayet. Når ikonet for en blinkende bloddråpe vises, kan du trygt starte analysen - måleren er klar til bruk.

Forbered teststrimler, en piercingpenn og lanser på forhånd. Før prosedyren, må du vaske hendene med såpe og tørke dem med et håndkle. Langfingeren masseres forsiktig og gnides lett for å forbedre blodsirkulasjonen.

  1. Fingerputen gnides med alkohol, løsningen får tørke, og deretter lages en punktering ved hjelp av pennepierceren på siden for å forhindre smerter. For å isolere ønsket blodvolum masseres fingeren forsiktig, mens det er umulig å legge press på karene.
  2. Teststrimmelen i et spesielt område, malt i gult, bringes til den resulterende bloddråpen. Opptak av biologisk materiale skjer automatisk. Hvis det ikke er nok blod til analyse, vil enheten varsle deg om dette, og diabetikeren kan i tillegg legge til den manglende dosen av prøven.
  3. Etter at blodet er fullstendig absorbert, vises et timeglassikon på målerens skjerm. Etter fem sekunder kan pasienten se resultatene fra studien på displayet..

De mottatte dataene lagres automatisk i analysatorminnet; dato og klokkeslett for analysen er i tillegg indikert..

Om nødvendig kan diabetikeren notere om testperioden - før eller etter et måltid.

Brukeranmeldelser

Måleinstrumentet Accu Chek PerformaNano har ofte positive anmeldelser fra folk som brukte det til å måle blodsukkeret hjemme. Diabetikere bemerker at dette er en veldig praktisk analysator med tydelige og enkle kontroller. Både barn og voksne kan bruke denne enheten..

På grunn av sin kompakte størrelse er måleren ideell for å ta med, du kan trygt ta den med på reise eller på jobb. Praktisk tispedeksel lar deg ta med deg teststrimler, lansetter og alt nødvendig utstyr.

Prisen på enheten anses også som et stort pluss, som mange brukere kan kjøpe den. Produsenten gir en 50-årig enhetsgaranti, og bekrefter dermed den høye kvaliteten, holdbarheten og påliteligheten til sine produkter. Videoen i denne artikkelen vil vise hvordan glukometeret til det valgte merket fungerer..

Accu-chek performance nano - anmeldelser, instruksjoner

Accu-Chek Performa Nano glukosemåler gjennomgang

Et glukometer er en enhet du kan kontrollere blodsukkeret med.

For høy kvalitet og effektiv behandling er det viktig å velge en enhet som oppfyller de nødvendige parametrene. I tillegg skal den vise et nøyaktig bilde av pasientens tilstand..

Accu-Chek Perfoma Nano er et glukometer som fører blant lignende enheter for daglig overvåking av sukkerinnholdet i kroppen..

Bruken av den krever ikke spesielle ferdigheter, og resultatet kan oppnås på bare noen få sekunder

Er en enhet det er mulig å kontrollere blodsukkeret med.

For høy kvalitet og effektiv behandling er det viktig å velge en enhet som oppfyller de nødvendige parametrene. I tillegg skal den vise et nøyaktig bilde av pasientens tilstand..

Accu-Chek Perfoma Nano er et glukometer som fører blant lignende enheter for daglig overvåking av sukkerinnholdet i kroppen..

Bruken av den krever ikke spesielle ferdigheter, og resultatet kan oppnås på bare noen få sekunder

Glukometerinformasjon

Den moderne enheten, som kombinerer brukervennlighet og pålitelighet av resultater, er Accu-Chek Performa Nano glukometer. Den er liten i størrelse og skiller seg ut med sin moderne design blant andre enheter med lignende handling. Enheten er praktisk å bruke, for for bestemmelse av sukker i kroppen ikke krever spesielle ferdigheter fra pasienten.

Accu-Chek Performa Nano er mye brukt i medisinske fasiliteter for å kontrollere glukosenivået hos personer med diabetes. Enheten kan kjøpes på apotek og brukes hjemme for å vurdere pasientens tilstand.

Enheten i seg selv er liten i størrelse, men skjermen er stor og høy kontrast. Måleren er enkel å passe selv i veske eller i klærlommen. Resultatene fra studien kan telles på grunn av lysets sterke bakgrunnsbelysning.

Målerens tekniske parametre hjelper eldre mennesker å bruke den, siden forskningsdataene vises i stort antall.

Det er mulig å kontrollere punkteringsdybden takket være en spesiell penn som følger med måleren. På grunn av dette alternativet er det mulig å skaffe blod til forskning på kort tid uten å forårsake ubehagelige sensasjoner under inngrepet.

Accu-Chek Performa Nano er enkel å bruke, og det er mulig å finne ut resultatet av studien uten noen spesiell innsats. Enheten slås av og på i automatisk modus, og blod for forskning kan fås ved kapillærmetoden. For å vurdere glukoseinnholdet i blodet, må du sette inn en teststrimmel i enheten, slippe litt blod på den, og etter 4 sekunder kan du se resultatet.

Karakteristisk

Størrelsen på Accu-Chek Performa Nano-måleren er 43 * 69 * 20, og vekten overstiger ikke 40 gram. En funksjon ved enheten er muligheten til å lagre et stort antall resultater i minnet som indikerer nøyaktig dato og klokkeslett for prosedyren.

I tillegg er måleren utstyrt med en funksjon som å bestemme gjennomsnittlig måling i 7 dager, 2 eller 3 måneder. Ved hjelp av en slik funksjon er det mulig å overvåke dynamikken i endringer i konsentrasjonen av glukose i menneskelig blod og evaluere indikatorer over lang tid.

Accu-Chek Perform Nano har en infrarød port, som gjør det mulig å synkronisere alle mottatte data med en bærbar datamaskin eller datamaskin.

En påminnelsesfunksjon er inkludert i enheten, som hjelper en person med diabetes til ikke å glemme behovet for å utføre prosedyren.

Accu-Chek Perfoma Nano kan uavhengig slå av og på litt tid etter studien. Etter utløpet av lagring av teststrimmelen - rapporterer enheten vanligvis dette med en alarm.

Fordeler og ulemper

Omtaler om enheten Accu-Chek Performa Nano er stort sett positive. Mange pasienter bekrefter dets bekvemmelighet i behandling, kvalitet og multifunksjonalitet. Personer som har diabetes bemerker følgende fordeler med et glukometer:

  • bruken av enheten hjelper deg med å få informasjon om konsentrasjonen av sukker i kroppen etter noen sekunder,
  • bare noen få milliliter blod er nok for prosedyren,
  • en elektrokjemisk metode brukes til å evaluere glukose,
  • enheten har en infrarød port, som du kan synkronisere data med eksterne medier på,
  • glukometerkoding utføres automatisk,
  • enhetens minne lar deg lagre resultatene av målingene med datoen og tidspunktet for studien,
  • måleren er veldig liten, så det er praktisk å ha den i lommen,
  • batterier som følger med enheten tillater opptil 2000 målinger.

Accu-Chek Performa Nano glukometer har mange fordeler, men noen pasienter fremhever også mangler. Prisen på enheten er ganske høy, og det er ofte vanskelig å kjøpe riktig materiell.

Bruksanvisningen

Før du starter prosedyren for å bestemme blodsukkernivået, må du sette en teststrimmel i Accu-Chek Performa Nano glukometer. Enheten anses som klar til bruk når et blinkende slippikon vises på skjermen.

Hvis enheten allerede er brukt før, må du fjerne den gamle platen og sette inn en ny.

Instruksjoner for bruk av Accu-Chek Performa Nano glukometer inkluderer følgende prosedyrer:

  • Vask hendene grundig og bruk gummihansker før du starter prosedyren.,
  • for å forbedre blodtilførselen til langfingeren, anbefales det å gni den godt, noe som vil gjøre prosedyren lettere,
  • finger skal behandles med et antiseptisk middel og punktering med en spesiell pennepiercer,
  • For å redusere smerter, anbefales det å utføre en punktering fra fingeren,
  • etter punkteringen må du massere fingeren litt, men ikke trykk på den - dette vil fremskynde frigjøring av blod,
  • til bloddråpen som vises, bør bringe slutten av teststrimmelen, malt i gult.

Typisk absorberer en teststrimmel riktig mengde testvæske, men hvis ikke nok, kan det være behov for ekstra blod..

Etter at væsken er absorbert i teststrimmelen, vil blodprosedyren i måleren begynne. På skjermen vises den i form av et timeglass, og det er mulig å få resultatet etter noen sekunder.

Alle resultatene av prosedyrene lagres i enhetens minne med lagring av dato og klokkeslett..

For å vurdere konsentrasjonen av sukker i pasientens kropp er det mulig å tegne en prøve av væske for forskning fra alternative steder, det vil si fra håndflaten eller pledd skulderen. I en slik situasjon er det ikke alltid at resultatene er riktige, og det er best å ta blod fra slike alternative steder om tom mage om morgenen.

anmeldelser

Accu-Chek Performa Nano glukometer er etterspurt blant personer som har diabetes. Det er praktisk og enkelt å bruke, og du kan få resultatet på bare noen få sekunder. Målerens lille størrelse lar deg bære den i lommen eller i vesken.

“Jeg fikk diagnosen diabetes for ikke så lenge siden, men erfaringen med glukometrene er allerede rik. Hjemme bruker jeg Accu-Chek Performa Nano, som er enkel å bruke og som alltid viser det nøyaktige resultatet. Glukometeret er praktisk ved at det er i stand til å memorere et stort antall studier. Jeg liker piercingpennen som følger med enheten. Med sin hjelp er det mulig å regulere dybden i punkteringen og gjennomføre undersøkelsen nesten smertefritt. Enheten er så liten at du kan ta den med deg for å jobbe og gjøre en blodprøve etter behov ".

Irina, 45 år gammel, Moskva

Min mor lider av diabetes, så jeg må hele tiden overvåke sukkerinnholdet i kroppen. Det var viktig å kjøpe en enhet som lett kunne brukes hjemme. Vi stoppet valget på Accu-Chek Performa Nano-måleren, og vi bruker det fortsatt. Etter min mening er fordelen med enheten kompakthet og belysning av skjermen, noe som er spesielt viktig for personer med lite syn. Mamma er fornøyd med enheten og sier at takket være Accu-Chek Performa Nano er det nå mulig å kontrollere sukker i kroppen. Før testen må du sette en stripe i måleren, stikke hull i fingeren og påføre en dråpe blod. Etter noen sekunder vises resultatet på skjermen, i henhold til hvilken du kan bedømme tilstanden til en person ".

Alena, 23 år gammel, Krasnodar

Det er også negative anmeldelser, som oftest gjenspeiler de problemer med kjøp av teststrimler for blodsukkertesting. Noen pasienter liker ikke det faktum at vedlagte instruksjoner er skrevet på et uforståelig språk og for liten skrift.

Accu-Chek Performa Nano glukometer kan kjøpes på produsentens nettsted, i apotek og butikker. Enheten har et attraktivt design, så hvis nødvendig kan du til og med gi det til venner eller bekjente.

Glucometer Accu-Chek Performa: instruksjoner for bruk

  • 14. september 2018
  • Utstyr
  • Svart Natalya

I dag er glucometers godt innebygd i menneskene med diabetes. Uten dem ville det være umulig å sjekke blodsukkernivået hjemme. For riktig og effektiv behandling er det nødvendig å velge en enhet som oppfyller alle nødvendige krav og nøyaktig gjenspeiler situasjonen. En av de nyeste enhetene er Accu-Chek Performa Roche glukometer..

Funksjoner

Denne moderne enheten kombinerer:

  • stilig design;
  • liten størrelse;
  • indikasjonens nøyaktighet;
  • brukervennlighet.

En av funksjonene til Roche Accu-Chek Performa-måleren er at måleprosessen med den ikke er komplisert. Det lar deg presis kontrollere situasjonen. Enheten er også populær blant medisinsk personell. Enheten har et stort skjerm med høy kontrast, og resultatene av testen blir godt lest opp i store antall med sterkt bakgrunnsbelysning.

For produksjon av kroppen brukt høy styrke plast. Denne måleren har en blank overflate. Behandlingen utføres av to store knapper som er plassert på hovedpanelet. Hvis du ser på det, så ser det ut som en nøkkelring fra en alarm. Takket være sin lille størrelse passer den perfekt i en liten veske. Accu-Chek Performa glukometer kan brukes av mennesker i forskjellige aldre uten problemer, dette har blitt mulig på grunn av sine utmerkede tekniske parametere og en praktisk blank sak. Tilstedeværelsen av et spesielt håndtak lar deg kontrollere dybden av punktering. Disse varene er grundig skrevet i Accu-Chek Performa-måleren. Denne typen alternativer gjør det mulig å ta blod smertefritt og raskt..

Enheten veier 60 gram, og dens dimensjoner er 6,9 * 4,3 * 2 cm. Det markerer glukoseavlesninger før og etter måltider. I tillegg beregner enheten gjennomsnittsdataene for de lagrede resultatene i 7, 14 og 30 dager. Måleren slås av og på automatisk etter 2 minutter etter fullført prosedyre.

Blodprøvetaking utføres ved kapillærmetode. Etter å ha brukt en dråpe blod på testen, vil svaret være klart på veldig kort tid. Måleren er utstyrt med en minnefunksjon, som lagrer omtrent 500 målinger med tid og dato. Resultatene må overføres via en ledning til en datamaskin. Det tilgjengelige batteriet er designet for omtrent 2000 målinger.

Accu-Chek Performa glukometer har en annen praktisk funksjon - en vekkerklokke som vil minne brukeren om at det er på tide å utføre en annen undersøkelse. Det er mulig å stille 4 stillinger for varsling, hvor signalet etter hvert par minutter blir gjentatt 3 ganger. Denne enheten kan advare om hypoglykemi. For å gjøre dette introduseres et kritisk resultat som legen har anbefalt, og enheten gir umiddelbart et signal.

Denne typen måler stemmer overens med alle krav til målingens nøyaktighet. Fra de utførte i laboratoriet skiller de seg med 10%, en slik feil anses som elendig.

Utstyr

Accu-Chek Performa standard glukometersett inkluderer:

  • selve enheten;
  • uvanlige teststrimler utstyrt med en kodeplate;
  • piercing enhet;
  • lansetter;
  • kontroll to-nivå løsning;
  • batteri;
  • sak.

Enhetskoding

Først av alt må enheten kodes. For å gjøre dette, må det slås av og snu. Sett kodeplaten med nummeret fra den helt inn i kontakten. Hvis enheten tidligere var i bruk, bør den gamle platen fjernes og en ny.

Teststrimler

Teststrimler for denne enheten er laget med en unik teknologi. Det garanterer en uttømmende verifisering av testavlesningene. Accu-Chek Performa glukosemåler teststrimler har seks gullbelagte kontakter som tilpasser seg temperatursvingninger og fuktighet, samt en online-sjekk:

  • bandaktivitet;
  • mengden blod for testen;
  • strip integritet.

Kontrolltesten inkluderte en to-nivå løsning, nemlig med høy og lav glukosekonsentrasjon. Dette er nødvendig hvis du plutselig får mistenkelige data, så vel som når du bruker en ny pakke med strimler og etter at du har byttet ut det gamle batteriet med et nytt.

Funksjoner i forbruksvarer

Settet til den nye enheten har en svartkodebrikke, som er nødvendig for engangskoding av enheten. Den må settes inn i kontakten på siden av måleren.

Utløpsdato for forbruksvarer bør alltid kontrolleres - før hver blodinnsamlingsøkt for å stille sukkernivået. Etter at røret er åpnet, er det nødvendig å fokusere bare på datoen som er angitt på plastkannen og pappemballasjen. Analysatoren og forbruksartiklene skal oppbevares under passende forhold. På en pappeske med striper, som på en blyantkant, er en grønn firkant avbildet. Dette betyr at forbruksvarer ikke forstyrrer maltose..

Strimler av denne serien er kalibrert med blodplasma. For å forstå resultatene i forhold til normen, bør det ligge på bordet, som ble anbefalt i 1999 av Verdens helseorganisasjon.

Instruksjon for bruk

Det finnes et komplett sett med instruksjoner for brukeren, som beskriver hvordan du bruker Accu-Chek Performa-måleren. Først av alt, før inngrepet, må du forsikre deg om at alt du trenger er i nærheten, for eksempel bomullsdyner, alkohol, en piercingpenn, en glukometer, strimler og engangspanser. Hendene må vaskes og tørkes grundig..

I settet med denne varianten er det en spesiell enhet “Accu-Chek Multikliks”. Dets viktigste funksjon er å skaffe en dråpe blod for analyse. Du må sørge for at den er klar til bruk, nemlig at ingenting er ødelagt, alt er sterilt.

Det er nødvendig å sette teststrimmelen i henhold til retningspilen i kontakten som er spesielt designet for dette - etter det vil måleren slå seg på. En kode vises på skjermen, som må sammenlignes med nummeret som er angitt på pakken. Hvis det ikke faller sammen, bør handlingen gjentas..

Hjemme behandles fingeren best ikke med alkohol, men med såpevann ved romtemperatur, og tørkes helst med en hårføner, ikke et håndkle. Lag deretter en punktering, det er lurt å massere fingeren på forhånd. Dette vil øke blodstrømmen, det er ikke nødvendig å trekke den ut med kraft, siden intercellulær væske vil gi et forvrengt resultat. Derfor er det best å ta en ny dråpe for analyse, og tørke av den første med en steril vattpinne. For analysen er 0,6 μl blod nok. Etter det påføres en dråpe på teststrimmelen på stedet som er merket med gult. Etter 5 sekunder på skjermen kan du se resultatet, som kan sammenlignes i nøyaktighet med en laboratorieundersøkelse.

I tilfelle enheten mangler blod, vil et tilsvarende bilde vises, og måleren vil også avgi et spesifikt signal. Det vil være mulig å fylle på igjen mengden på den samme stripen i løpet av 5 sekunder. Et advarselssignal vil informere deg om at blodsukkergrensen er overskredet. Denne enheten er kalibrert for plasma, derfor kan blod tas for analyse fra underarmen eller håndflaten, og den er på tom mage. Men i dette tilfellet vil ikke alltid resultatet være sant..

Etter at prosedyren er fullført, må forbruksvarer, engangsnåler og strimler kastes..

Forskjeller av Nano-modellen

Accu-Chek Performa Nano glucometer er en variant av Accu Chek Performa-enheten, men bare liten i størrelse: 43 x 69 x 20 mm. Den veier bare 40 gram. Selv om det ikke lenger er tilgjengelig, kan det fortsatt kjøpes på apotek eller nettbutikker. Han har sine egne positive sider, som:

  • godt utseende;
  • stort display med bakgrunnsbelysning og klart bilde;
  • letthet;
  • kompakthet;
  • enormt minne for rundt 500 tester;
  • omfattende verifisering av resultatene og muligheten for å overføre dem til en personlig datamaskin;
  • lang batterilevetid - nesten 2000 målinger;
  • Sjekk tilgjengelighet.

Denne enheten har høy funksjonalitet: den beregner gjennomsnittsverdien, markører før og etter å ha spist, det er advarsels- og påminnelsessignaler. Accu-Chek Performa Nano glukometer gir pålitelig informasjon og oppfyller også alle nøyaktighetsindikatorer. Enheten utfører en omfattende blodprøve for sukker i den gjennom en elektrokjemisk metode for biosensor.

ulemper

Ulempene med Accu Chek Perform glucometer er den høye prisen og den hyppige mangelen på forbruksvarer. Selv om høye kostnader med en strekning kan betraktes som et minus, fordi det helt oppfyller indikatorene av høyeste kvalitet.

anmeldelser

Accu-Chek Performa glukometer, hvis anmeldelser er eksepsjonelt positive, er pålitelige og har ekstra praktisk funksjonalitet. Mange brukere berømmet den stilige designen på enheten og den kompakte saken som kvinner liker best. Denne nye generasjonsenheten lar deg analysere blodsukkernivået enkelt, enkelt og raskt. Etter å ha fullført noen få målinger, vil brukeren i fremtiden gjøre dem på maskinen.

Alle vet at diabetes er en alvorlig og farlig sykdom som krever kontinuerlig overvåking. Spesielt for dette, hjemme, bruker pasienter spesielle enheter. Accu-Chek Performa blodsukkermåler er den rette enheten for alle med diabetes. Hvis du følger de enkle reglene for bruk og lagring av enheten, kan du kontrollere blodsukkernivået i mange år.

Glucometer Accu-Chek Performa: anmeldelse, instruksjon, pris, anmeldelser

Accu-Chek Performa glukometer er produsert av det berømte tyske selskapet Roche. Resultatens høye nøyaktighet bekreftes av den internasjonale standarden ISO 15197: 2013. Den elektrokjemiske målemetoden lar deg kontrollere glukose under belysning av hvilken som helst intensitet, i motsetning til den fotometriske metoden. Enheten har en liten kompakt størrelse og trenger ikke å kodes. Enheten har en ubegrenset garanti, i henhold til hvilken du i tilfelle av sammenbrudd kan få en ny helt gratis.

spesifikasjoner

Måleren har kompakte dimensjoner - 94 x 52 x 21 mm, og passer lett i håndflaten. Den føles praktisk talt ikke i hånden, fordi den praktisk talt er vektløs - bare 59 g, og dette tar hensyn til batteriet. For å ta målinger trenger enheten bare en dråpe blod og 5 sekunder før den viser resultatet. Målemetoden er elektrokjemisk, den tillater ikke å bruke koding.

  • resultatet er indikert i mmol / l, verdiområdet er 0,6 - 33,3;
  • minnekapasiteten er 500 målinger, dato og eksakt klokkeslett er indikert for dem;
  • beregning av gjennomsnittsverdier i 1 og 2 uker er mulig; måned og 3 måneder;
  • det er en vekkerklokke som kan tilpasses dine behov;
  • det er mulig å merke resultatene som ble gjort før og etter å ha spist;
  • måleren selv informerer om hypoglykemi;
  • oppfyller nøyaktighetskriteriet ISO 15197: 2013;
  • målingene er ekstremt nøyaktige hvis du bruker enheten i temperaturområdet fra +8 ° C til +44 ° C, resultatene kan være usanne utenfor disse grensene;
  • menyen består av intuitive tegn;
  • Det kan lagres trygt ved temperaturer fra -25 ° C til +70 ° C;
  • garantien har ingen tidsbegrensning.

Accu-Chek Performa glukometer

Når du kjøper en Accu-Chek Performa glukometer, trenger du ikke å bekymre deg for å måtte kjøpe noe annet med en gang - alt du trenger er inkludert i startpakken.

Boksen skal inneholde:

  1. Enheten i seg selv (batteri installert umiddelbart).
  2. 10-delt teststrimler.
  3. Softclix piercing penn.
  4. Nåler til henne - 10 stk..
  5. Vernesak.
  6. Instruksjoner for bruk.
  7. Garantikort.

Fordeler og ulemper

I verden er det mange glukometre, alle har sine positive og negative sider. Noen mennesker som får diagnosen diabetes for første gang, velger prinsippet om “billig - ikke dårlig”. Men du kan ikke spare på helsen din. For å finne ut hvilken enhet som vil passe til alle individuelle krav til en bestemt person, må du lese nøye egenskapene til hver og identifisere fordeler og ulemper.

Pros of the Accu-Chek Perform glucometer:

  • krever ikke koding;
  • en liten dråpe blod er nok til å måle;
  • måletiden overstiger ikke 5 sekunder;
  • et stort display som lar deg komfortabelt bruke måleren selv for personer med lite syn;
  • en stor mengde minne med muligheten til å beregne gjennomsnittsverdier;
  • det er en vekkerklokke som minner om den neste dimensjonen;
  • enheten er konfigurert for varsel om hypoglykemi;
  • tegnmeny;
  • ubegrenset garanti og muligheten til å erstatte enheten med en ny gratis.

minuser:

  • kostnaden for teststrimler;
  • kan ikke overføre data til en PC via USB.

Teststrimler for Accu-Chek Performa

For å få de riktige stripene, må du huske at Accu-Chek produserer flere typer av disse: Asset og Performa. Det er også en patron, Mobile, men selv ved utseendet kan du forstå at enheten ikke vil fungere.

Bare Performa-teststrimler er egnet for denne enheten. De produseres i 50 og 100 stykker per pakke. Holdbarheten på teststrimler reduseres ikke når du åpner røret.

Instruksjon for bruk

Før du bruker den først, må du lese instruksjonene nøye, om nødvendig se videoen på nettverket og sørge for at du har tilgjengelig alle nødvendige enheter og utløpsdatoene for dem.

  1. Først må du vaske hendene med såpe og tørke dem grundig - teststrimlene tåler ikke våte hender. Merk: det er bedre å bruke varmt vann, kalde fingre føler smerter skarpere.
  2. Forbered en engangslancet, sett den inn i gjennomstikkingsenheten, fjern beskyttelseshetten, velg punkteringsdybde og hank håndtaket med knappen. Hvis alt er gjort riktig, skal et gult øye lyse på saken.
  3. Fjern en tørr hånd med en ny teststrimmel fra røret, sett inn i måleren med gullenden fremover. Den slås på automatisk.
  4. Velg en finger for punktering (helst sideflatene på putene), trykk gjennomboringshåndtaket godt, trykk på knappen.
  5. Du bør vente litt til en dråpe blod samles. Hvis det ikke er nok, kan du massere et lite sted i nærheten av punkteringen.
  6. Ta med et glukometer med en teststrimmel, berør blodet lett med tuppen.
  7. Mens enheten behandler informasjon, holder du et stykke bomullsull med alkohol for å punktere.
  8. Etter 5 sekunder gir Accu-Chek Performa resultatet, du kan merke "før" eller "etter" maten. Hvis verdien er for lav, vil enheten varsle om hypoglykemi.
  9. Kast brukt teststrimmel og nål ut av pierceren. Du må ikke i noe tilfelle bruke dem på nytt!
  10. Etter at teststrimmelen er fjernet fra enheten, slås den automatisk av.

Prisen på måleren og forsyningene

Prisen på settet er 820 rubler. Den inkluderer et glukometer, en piercingpenn, lansetter og teststrimler. Den individuelle kostnaden for forbruksvarer er vist i tabellen: